Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: ref-Siófok

Kifogástalan állapotú lakóház, Siófokon, vízpart közelében eladó

Fiatal lakóház Siófok nyaralóövezetében, zárt fedett verandával, kutya kifutóval eladó, víztől 300 méterre eladó.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő siófoki családi lakóház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Siófok nyaralóövezetében, értékálló helyen, a szabadon megközelíthető szabad strand vizétől kb. 300 méterre eladó egy 1999-ben épült háromszintes, takaros lakóház. A lakóházat magasan kvalifikált építész tervezte, aki nagyon ismeri az emberi szükségleteket, ezért anyagában, szerkezetében, használatában egy takaros lakóházat alkotott. A lakóház szép állapotban van, egy tisztasági festést követően azonnal költözhető és használható.

A kb. 150 nöl-es telek önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, teljesen be van kerítve, összközműves. A telek nem nagy, ezért hamar lehet végezni a fűnyírással, kertápolással. Az utcai kerítésen 2 db kétszárnyú kapu van, egy közvetlenül a garázsba, egy pedig a kertbe való beközlekedést szolgálja, a gyalogos közlekedésre kiskapu van. A kerti kétszárnyú kapu igény szerint automatizálható.

Szerkezetek: betonalapozás, tégla falazat külső hőszigeteléssel, Bramac betoncserép. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok, műanyag redőnyökkel. Az ablakpárkányok márvány burkolatúak.

A kert sarkában található egy kb. 10 m2-es téglaépítésű komfortos melléképület, víz és villany vételi lehetőséggel. Ki van benne építve egy illemhely és egy mosdó.

Az udvaron van egy kút, melyből szivattyúval jön fel a víz, ezzel lehet öntözni a növényeket. A parkosított kert végében van egy fémrácsos kutya kifutó, mely kényelmes és praktikus megoldás kistermetű állatok szabadon történő tartására. A képen az épület udvar felőli homlokzata látható.

A képeken a lakóház alaprajzi elrendezése látszik.

A pince kb. 46,50 m2 alapterületű, helyiségei: mosókonyha (kazánház) és garázs. Minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. Kábel TV, kaputelefon és riasztó is van. A kép a kb. 19,60 m2-es kazánházat ábrázolja, mely a terven mosókonyhaként van feltüntetve.

Az első képen a Buderus kombi gázkazán látható, mely a fűtést és a melegvizet is biztosítja, a második képen a központi porszívó és a vízlágyító berendezés. Szintenként ki van építve a központi porszívó, melynek előnye a hatékony tisztítás, a csendes működés és a kevesebb fáradtság.

A megfelelő vízkezelési technológiák hozzájárulhatnak, hogy háztartási berendezéseink, a fűtési rendszerünk hatékonyabban, kevesebb energiával üzemeljen, és hogy az ideális minőségű víz kerüljön a fürdőszobánkba, a konyhánkba. Az egyre vastagabb vízkőréteg miatt csökken a berendezések élettartama, romlik a hatásfokuk, és drágább lesz az üzemeltetésük.

A vízkőkiválás a mosógépek, kávéfőzők, mosogatógépek és más háztartási készülékek mellett károsítja a szennyeződésekre érzékeny kerámia betétes csaptelepeket, a csővezetékeket, a bojlereket és kazánokat is. A kemény vízzel készített ételek kevéssé ízletesek, tusoláskor a kemény víz kellemetlen, viszkető érzést okozhat az érzékeny bőrűeknél. A vízlágyítóval előállított lágy víz esetében ezekkel a kellemetlenségekkel Önnek és családjának nem kell többé számolnia.

A képen a kb. 26,70 m2-es garázs látszik a Hörmann típusú automatizálható garázskapuval.

A földszint kb. 83,55 m2 alapterületű, helyiségei: szélfogó, lakótér, közlekedő, lépcsőház, fürdőszoba, hálószoba, konyha, kamra, veranda. A kép, a lakóház belépőjét (szélfogóját) ábrázolja, itt lehet az utcai ruhát-, cipőt levetni és elhelyezni az itt lévő szekrénybe.

A képek a földszinti kb. 26,49 m2-es lakótérben készültek, mely egyúttal a család közösségi tere is. Ebben a helyiségben a központi fűtésen kívül kiépítésre került a padlófűtés. A Nyugat-európai társadalmakban rendkívül elterjedt fűtőeszköz, szinte minden háztartásban találkozhatunk velük.

Az utóbbi években kandallók hazánkban is egyre népszerűbbé váltak. A kandallóra mindig számíthat, ha nincs áram, elromlik a kazán, vagy elzárják a gázcsapot. Egy őszi, vagy tavaszi hideg napon biztosítja a kellemes meleget otthonában és nem kell elindítani a központi fűtést.

A lakótér közvetlen kapcsolatban áll a kb. 14 m2-es üvegezett verandával, ami funkcionálhat étkezőként, vagy télikertként. A verandából, az elhúzható tolóajtón keresztül ki lehet menni a kertbe, szemmel lehet tartani az udvaron játszó gyermekeket és a kennelben lévő kutyust.

A képen a kb. 12,11 m2-es étkező konyha látható a kamrával. A konyhából át lehet menni a verandába, ahol nagyobb létszám esetén kényelmesen elférnek.

Az ággyal szembeni falfelületen van egy mennyezetig érő beépített szekrény. A képen, a földszinti hálószoba látszik.

Az előző hálószoba közvetlen szomszédjában van a fürdőszoba (kád,- mosdó,- zuhanyozó,-WC,- Bidé). A helyiségen van ablak, így a természetes szellőzés biztosított. A fűtés, a legpraktikusabb fűtési megoldással, a törölközőszárító radiátorral van megoldva. A kép a földszinti fürdőszobát ábrázolja.

A tetőtér kb. 58,57 m2 alapterületű, helyiségei: társalgó, 2 hálószoba, fürdőszoba, hálószoba fürdőszoba kapcsolattal. A tetőtéri egyik szobából közvetlenül nyílik a fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). A képeken a hálószoba és fürdőszoba látható.

Mindegyik hálószoba erkélykapcsolatos, padlóburkolataik laminált parketta. A képeken a további kettő hálószoba látszik.

Az előző két hálószobához tartozik a közös használatú fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). A strand közeli, nappali + 4 szobás, 3 fürdőszobás igényesen kivitelezett, fiatal családi ház irányára xxx millió Forint. A tisztasági festést követően azonnal költözhető, használható. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Az eladobalatonihazak.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.